Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
henna.j Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Příprava:Do hrnce vložíme nakrájený špek, po vyškvaření vložíme na jemno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený celer. Po dvou minutách vložíme osoleného kousky kapra a zprudka osmahneme po obou stranách do zlatova. Kapra vyjmeme a do šťávy v pánvi přidáme med a povidla a dvě minuty povaříme. Kapra vložíme do zapékací mísy, polejeme hotovou omáčkou, zasypeme křenem a pět minut zapékáme při teplotě 200 stupňů C. Zapíjíme kvalitním vínem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Janovický mišmaš