Recept Janovický mišmaš

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Příprava:Do hrnce vložíme nakrájený špek, po vyškvaření vložíme na jemno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený celer. Po dvou minutách vložíme osoleného kousky kapra a zprudka osmahneme po obou stranách do zlatova. Kapra vyjmeme a do šťávy v pánvi přidáme med a povidla a dvě minuty povaříme. Kapra vložíme do zapékací mísy, polejeme hotovou omáčkou, zasypeme křenem a pět minut zapékáme při teplotě 200 stupňů C. Zapíjíme kvalitním vínem.

Nahlásit recept

  • 24.02.07 vloženo
  • 1719x zobrazeno

Ingredience

  • Ingredience pro přípravu 4 porcí:4 kapra | 20 dkg špeku | 2 cibule | 10 dkg celeru | 10 dkg křenu | 2 lžíce povidel | 1 lžíce medu | 1 lžička soli
  • Příloha:chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Janovický mišmaš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz