Recept Janovický mišmaš

henna.j Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Příprava:Do hrnce vložíme nakrájený špek, po vyškvaření vložíme na jemno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený celer. Po dvou minutách vložíme osoleného kousky kapra a zprudka osmahneme po obou stranách do zlatova. Kapra vyjmeme a do šťávy v pánvi přidáme med a povidla a dvě minuty povaříme. Kapra vložíme do zapékací mísy, polejeme hotovou omáčkou, zasypeme křenem a pět minut zapékáme při teplotě 200 stupňů C. Zapíjíme kvalitním vínem.

Nahlásit recept

  • 24.02.07 vloženo
  • 2062x zobrazeno

Ingredience

  • Ingredience pro přípravu 4 porcí:4 kapra | 20 dkg špeku | 2 cibule | 10 dkg celeru | 10 dkg křenu | 2 lžíce povidel | 1 lžíce medu | 1 lžička soli
  • Příloha:chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Janovický mišmaš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz