Recept Jambalaya v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Garnáty rozpulte podélne. Do pomalého hrnce dejte vsechny ingredience krome garnátu a rýze. Zakryjte a varte na LOW 8-9 hodin. Prepnete hrnec na HIGH a pridejte do nej garnáty a rýzi. Zakryjte a vare jeste 20-30 minut.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 15.07.06 vloženo
  • 4324x zobrazeno

Čas přípravy

  • 9 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kousky
  • 1 nakrájená cibule
  • 2 stredne velká rajcata, nakrájená na kousky
  • 240 ml celeru, nakrájeného na kousky
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 1 KL susené petrzele
  • 1 KL suseného tymiánu
  • ½ KL susené dobromysli
  • 1/8 KL cayennského pepre
  • ½ KL soli
  • 150 g uzené klobásy, nakrájené na vetsí sousta
  • 250 g nakrájených kurecích prsou
  • 500 ml hovezího vývaru
  • 250 g varených, loupaných garnátu
  • 250 ml varené rýze

Doporučená příloha

  • Zádná.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jambalaya v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Květáková polévka Květáková polévka
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz