Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zralok.av Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento recept je dělaný do zapékacích mističek (kokotek).
Recept chutná hlavně dětem, hodí se na oslavy
Jahody odstopkujeme, posypeme cukrem a skořicí, řádně promícháme. Rozložíme do mističek zhruba do poloviny nebo do čtvrtky podle počtu jahod.Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů C. Z bílků a moučkového cukru si ušleháme sníh. Ušlehaný sníh dáme na vrch jahod. Dáme do trouby pečeme do zlatova pod stálým dohledem jen pár minut.
Recept je z kategorií: Dezerty
čaj nebo káva
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
28.9.13 18:42
Zapoměla jsem dát foto tak tady je
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jahody zapečené v meringue
395 příspěvků 28.9.13 22:11
Jednoduché a hezké!