Recept Jahody v červeném víně

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jahody v červeném víně

Postup

Jahody dejte do mísy, posypte je cukrem a polovinou mátových lístku. Nechte je marinovat ca. 30 minut. Jakmile zacnou poustet stávu nalejte na ne víno a posypte je zbytkem mátových lístku. Nechte stát asi 10 minut.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 27.06.09 vloženo
  • 2206x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut+marinace

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 700 g jahod
  • 3 PL cukru
  • hrst mátových lístku
  • ½ láhve (3,5 dl) beaujolais

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jahody v červeném víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Ořechový koláč Ořechový koláč
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz