Recept Jahody v červeném víně

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jahody v červeném víně

Postup

Jahody dejte do mísy, posypte je cukrem a polovinou mátových lístku. Nechte je marinovat ca. 30 minut. Jakmile zacnou poustet stávu nalejte na ne víno a posypte je zbytkem mátových lístku. Nechte stát asi 10 minut.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 27.06.09 vloženo
  • 2225x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut+marinace

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 700 g jahod
  • 3 PL cukru
  • hrst mátových lístku
  • ½ láhve (3,5 dl) beaujolais

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jahody v červeném víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz