Recept Jahodový džem v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jahodový džem v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte jahody, pridejte k nim cukr, citronovou stávu a promíchejte.
Varte zakryté na HIGH 2½ hodiny. Odstrante poklicku a varte za obcasného promíchání dalsí 2 hodiny, nebo tak dlouho, az vse zhoustne na pozadovanou hustotu.
Naplnte do vysterilizovaných sklenic a uzavrete.
Dzem lze také zmrazit v porcích a zmrazený vydrzí asi 2 mesíce.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 04.06.08 vloženo
  • 12715x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Ingredience

  • 1700 g ocistených jahod
  • 1200 g cukru
  • 80 ml citronové stávy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jahodový džem v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz