Recept Jahodový džem v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jahodový džem v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte jahody, pridejte k nim cukr, citronovou stávu a promíchejte.
Varte zakryté na HIGH 2½ hodiny. Odstrante poklicku a varte za obcasného promíchání dalsí 2 hodiny, nebo tak dlouho, az vse zhoustne na pozadovanou hustotu.
Naplnte do vysterilizovaných sklenic a uzavrete.
Dzem lze také zmrazit v porcích a zmrazený vydrzí asi 2 mesíce.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.06.08 vloženo
  • 12341x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Ingredience

  • 1700 g ocistených jahod
  • 1200 g cukru
  • 80 ml citronové stávy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jahodový džem v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz