Recept Jahodové máslo
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Jahody rozmixujte, dejte je spolu s cukrem a citronovou(pomerancovou) kurou do hrnce a za stálého míchání varte asi 10 minut. Puré nechte zchládnout a rozmíchejte je s máslem. Dejte do chladnicky na nejméne 1 hodinu, radeji déle. Vhodné na vafle, palacinky, croissanty nebo na nekteré muffinky. V chladnicce vydrzí jahodové máslo 4-5 dnu. Tip: Místo citronové/pomerancové kury pouzijte strouhané nebo rozmixované mandle.
Recept je z kategorií: Ochucená másla
- 31.05.09 vloženo
- 6810x zobrazeno
Čas přípravy
- 20 minut+chlazení
Ingredience
- 250 g ocistených jahod
- 50 g prosátého mouckového cukru
- 1 KL jemne nastrouhané citronové nebo pomerancové kury
- 50 g zmeklého másla
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Jahodové máslo
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Jahodové máslo