Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
blamamka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Koleno uvaříme do měkka ve vodě s bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením a se solí. Když je měkké tak ho vykostíme a nasekáme nahrubo. Jáhly spaříme, uvaříme ve vodě do měkka, scedíme a propláchneme studenou vodou. Smícháme je s masem a dozlatova orestovanou nasekanou cibulí. Ochutíme utřeným česnekem, kmínem, majoránkou, zázvorem a pepřem. Směs pečeme v pekáčku vymazaném sádlem v předehřáté troubě asi 45 minut.
Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jáhlový prejt