Recept Jáhloto

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jáhly uvaříme podle návodu.
Na pánev dáme na trochu olivového oleje nakrájenou cibuli, trochu orestujeme, přidáme houby a restujeme téměř do měkka a sucha, přidáme na drobno nasekaný česnek, červenou papriku a feferonku, lahůdkovou cibulku, osolíme, opepříme, chvíli mícháme (zelenina do poloměkka, ne do blátiva)
Smícháme jáhly se směsí a bazalkou, necháme chvíli spojit chutě a podáváme. Na talíři možno posypat parmazánem.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.02.10 vloženo
  • 3909x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 - 60 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100 g jáhel
  • 200 g směsi hub (možno i více)
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 feferona
  • 1 červená paprika
  • 2 lahůdkové cibulky
  • hrst čerstvé bazalky
  • sůl, pepř
  • olivový olej
  • parmazán na posypání

Doporučená příloha

  • zelený salát (ledový, lola…)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jáhloto

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Matej8
1 příspěvek 12.02.10 00:24
Re: Jáhloto

Olivový olej je nutný ?

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Cuketové placky Cuketové placky
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz