Recept Jablková haruľa

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

názov haruľa sa bežne používa pre zemiakové placky/bramboráky, ale tá pani, ktorá raz hosťovala v relácii „Varí vám to?“, ho použila na placky z jabĺk

Postup

Všetky suroviny okrem šľahačky zmiešame a na oleji vysmážame placky. Napoly vychladnuté zdobíme šľahačkou. Konzumovať čerstvé, na druhý deň už nestoja zaveľa.

Recept je z kategorií: Teplé sladké pokrmy



Nahlásit recept

  • 18.11.09 vloženo
  • 2022x zobrazeno

Čas přípravy

  • cca 1 hodinu

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg nastrúhaných jabĺk
  • 4 dl bieleho vína
  • 300 g polohrubej múky
  • 3 celé vajcia
  • škorica
  • soľ
  • šľahačka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jablková haruľa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Velký steak z krkovice





Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz