Recept Jablková haruľa

svato Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

názov haruľa sa bežne používa pre zemiakové placky/bramboráky, ale tá pani, ktorá raz hosťovala v relácii "Varí vám to?", ho použila na placky z jabĺk

Postup

Všetky suroviny okrem šľahačky zmiešame a na oleji vysmážame placky. Napoly vychladnuté zdobíme šľahačkou. Konzumovať čerstvé, na druhý deň už nestoja zaveľa.

Recept je z kategorií: Teplé sladké pokrmy

Nahlásit recept

  • 18.11.09 vloženo
  • 2868x zobrazeno

Čas přípravy

  • cca 1 hodinu

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg nastrúhaných jabĺk
  • 4 dl bieleho vína
  • 300 g polohrubej múky
  • 3 celé vajcia
  • škorica
  • soľ
  • šľahačka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jablková haruľa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Květáková polévka Květáková polévka
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz