Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V hrnci si na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kari a krátce osmahneme. Zalijeme zeleninovým vývarem a přidáme jablka, okrájená, zbavená jádřince a nakrájená na větší kusy, přikryjeme poklicí a dusíme 5- 10 minut, než jablka změknou. Pak přidáme mangové čatní, nebo meruňkovou marmeládu se zázvorem a zakapeme šťávou z citronu. Polévku rozmixujeme, znovu zahřejeme, vmícháme mátu, zašleháme jogurt a prohřejeme. Ochutíme solí a pepřem a pokud se nám zdá polévka hustá, tak jí zředíme mlékem. Tato polévka je dobrá jak teplá, tak studená! Dobrou chuť! Recept je z časopisu Glanc, od Romana Hadrbolce.
Recept je z kategorií: Speciální polévky
Druhý chod- a dobrý!
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jablíčková polévka
234 příspěvků 25.1.09 03:43
Dáme jí spolu dohromady a bude to ;o)))
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
A viš, jak já jsem ráda? Máš to skoro jako já, dělám jakési jídlo, které dělám už bravurně a bez většího přemýšlení a tak se raději podívám na Lab, jestli by tu nebylo něco podobného, ale s l o ž i t ě j š í h o!!! Rachel, napiš novou kuchařku a já ti jí posvětím, cha,cha. Pěkný večer Jana
234 příspěvků 25.1.09 03:43
Víš, jak moc mám ráda tyhle neobvyklé mňamky?;O))) Můj muž sice pak pokaždé prochází kuchyní a nestačí se divit, co to zase kombinuju, ale já se na tom táááák vyřádím .o))) Takže opět díky za recept, já to nedělám schválně, ale na ty Tvé už bych si mohla pořídit zvláštní kategorii…Hezký zbytek dne, Ráchel