Recept Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jablka oloupeme, zbavime jadrincu a nakrajime na platky.

Vsechny suroviny krome skorice dame do pomaleho hrnce a varime 3 hodiny na „high“.

Nakonec muzeme vmichat skorici.

Pokud jsou rozvarena jablka hodne vodnata, muzeme precedit a pouzit jen cast stavy do pozadovane konzistence. Jablka rozmackame stouchadlem na brambory nebo rozmixujeme, nebo jen rozmackame
lzici pokud chceme zachovat kousky jablek.

pozn.
protlak je mozne zmrazit

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 4743x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jablek
  • 3-5 lzic cukru (pouzivam demerara)
  • 1 lzice citronove stavy
  • 5 lzic vody
  • skorice podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz