Recept Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jablka oloupeme, zbavime jadrincu a nakrajime na platky. Vsechny suroviny krome skorice dame do pomaleho hrnce a varime 3 hodiny na "high". Nakonec muzeme vmichat skorici. Pokud jsou rozvarena jablka hodne vodnata, muzeme precedit a pouzit jen cast stavy do pozadovane konzistence. Jablka rozmackame stouchadlem na brambory nebo rozmixujeme, nebo jen rozmackame lzici pokud chceme zachovat kousky jablek. pozn. protlak je mozne zmrazit

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 5233x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jablek
  • 3-5 lzic cukru (pouzivam demerara)
  • 1 lzice citronove stavy
  • 5 lzic vody
  • skorice podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz