Recept Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jablka oloupeme, zbavime jadrincu a nakrajime na platky.

Vsechny suroviny krome skorice dame do pomaleho hrnce a varime 3 hodiny na „high“.

Nakonec muzeme vmichat skorici.

Pokud jsou rozvarena jablka hodne vodnata, muzeme precedit a pouzit jen cast stavy do pozadovane konzistence. Jablka rozmackame stouchadlem na brambory nebo rozmixujeme, nebo jen rozmackame
lzici pokud chceme zachovat kousky jablek.

pozn.
protlak je mozne zmrazit

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 4914x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jablek
  • 3-5 lzic cukru (pouzivam demerara)
  • 1 lzice citronove stavy
  • 5 lzic vody
  • skorice podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Karbanátky Karbanátky
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz