Recept Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Rybka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jablka oloupeme, zbavime jadrincu a nakrajime na platky. Vsechny suroviny krome skorice dame do pomaleho hrnce a varime 3 hodiny na "high". Nakonec muzeme vmichat skorici. Pokud jsou rozvarena jablka hodne vodnata, muzeme precedit a pouzit jen cast stavy do pozadovane konzistence. Jablka rozmackame stouchadlem na brambory nebo rozmixujeme, nebo jen rozmackame lzici pokud chceme zachovat kousky jablek. pozn. protlak je mozne zmrazit

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 6293x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jablek
  • 3-5 lzic cukru (pouzivam demerara)
  • 1 lzice citronove stavy
  • 5 lzic vody
  • skorice podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jablecny protlak (applesauce) v pomalem hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz