Recept Jablečné třesoucí se bochánky s brusinkovou oblohou
Eja Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Oloupané jablko nakrájíme na kousky a rozdusíme doměkka. Smetanu v kastrolku chvíli povaříme za stálého míchání, odstavíme a vmícháme želatinu nabobtnalou v troše vody. Přidáme horká rozdušená jablka, citronovou kúru, zamícháme a rozdělíme do příhodně velkých mističek. Necháme v lednici ztouhnout. V kastrolku ohřejeme brusinkovou šťávu, přidáme nabobtnanou želatinu, promícháme a vlijeme do čehokoli - želé bude stejně sekat na kousky. Po ztuhnutí báboviček a želé bábovičku vyklopíme na talířek, okolo nasypeme nasekané brusinkové želé a celé pokropíme brusinkovým džemem povoleným citronovou šťávou.
Recept je z kategorií: Ovocné moučníky
- 09.02.13 vloženo
- 1388x zobrazeno
Ingredience
- 300 g jablek
- 200 g 12% smetany
- 2 PL práškové želatiny
- strouhaná citronová kúra z poloviny citronu
- 1 PL práškové želatiny
- 1/2 dcl brusinkové šťávy
- brusinkový džem
- šťáva z poloviny citronu
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Jablečné třesoucí se bochánky s brusinkovou oblohou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Jablečné třesoucí se bochánky s brusinkovou oblohou