Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Sissy.cz Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Mouku prosejeme s práškem do pečiva do mísy a přimícháme cukry, skořici a kakao. Přidáme vejce rozšlehaná v mléce, olej a vypracujeme vláčné těsto. Oloupaná jablka nakrájíme na kostky a přimícháme do těsta. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a vložíme do vyhřáté trouby na 180°C a pečeme asi 40 minut.
Recept je z kategorií: Buchty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jablečná hrnková buchta
Řekla bych, že tahle buchta je zdvojený hybrid. Vlastním recept po mamince z poloviční dávky, těsto je řidší jako v tomto receptu, a jeho povrch se sype žmolenkou.
1 příspěvek 19.4.09 01:49
můj názor na tento recept: DĚKUJU - recept znám, ale vyhovuje mi, protože je po hrnečkách:)
Koukám, že myška2 je borec, ta sebou vozí jak recepty tak i laptop s připojením na net, aby se koukla na svůj blog:)))) ta diskuze tady mi připadá ujetá.
Tak jsou tady recepty duplicitně a co?
144 příspěvků 25.1.09 03:43
theologie nebo philosophie nebo snad suma sumarum ;o))?
114 příspěvků 25.1.09 03:43
Nezdá se Vám to tak trochu pod Vaši úrověň? Nechte už toho, prosím.
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Milá mysko2, máš pravdu, s horkou hlavou se nemá asi odpovídat, ale rozhodně jsem to nenapsala takovým způsobem, jakým to zde prezentuješ.
(( S.
144 příspěvků 25.1.09 03:43
Mila Sissy, tak znova: Netvrdim, ze se chlubis a sobecke neni to, zda jsi recept vymyslela nebo ne, ale tva odpoved na vytku - „je mi jedno, jestli uz to tu je nebo ne, ja to sem dala pro sebe“. Mozna, kdyz budes chvilku premyslet nez se nastves, dojde ti to.
v pohodě, každý z nás někdy rychleji mluví, než čte, já sama bych mohla vyprávět
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Velmi se omlouvám, ale přiznám se, že mi ta diskuze tady opravdu dopálila, jelikož si myslím, že určitě nejsem jediná, kdo sem vložil recept, který by tu už byl. Asi i proto, ať jsem Tvoji zprávu Alis četla byť několikrát, pořád mi vycházelo, že zpráva je míněna celá mě i s tím oslovením. Takže ještě jednou velká omluva. Já samozřejmě zastávám Tvůj názor, že pokud si chci otevřít oblíbený recept, napoprvé si ho uložím do oblíbených a pak už ho mám navždy uležený tam.
za oslovení, mělo tam být samozřejmě Sissy. A.
tou retardovanou jsem myslela sebe, to proto, že já to nechápu - tudíž o urážkách nemůže být řeč. Pokud bys mě znala např. z Labužníka o něco déle či více, věděla bych, že urážek nejsem schopna. Jen nechápavých výroků a otázek. Mimochodem, mohla bys mi, prosím, odpovědět? děkuji Alis
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Asi jsi Alis tou retardovanou a pomalu chápající myslela, mě že…? No je to Tvůj názor a brát Ti ho nebudu. Myslela jsem, že tady je to o receptech a ne o urážkách lidí o kterých povětšinou nevíš nic než jejich přezdívku.
Co se týče odpovědi mysce2, nevím, proč bych měla být sobecká, nikdy jsem netvrdila, že ten recept na buchtu jsem vymyslela já. A ničím se nechlubím.
… prosím vás, můžete někdo vysvětlit retardované a pomalu chápající Alis, proč, když si někdo chce vyhledat oblíbený recept na Labužníkovi, musí ho překopírovat a znovu vložit? Doposud jsem žila v domnění, že stačí vložit do oblíbených a kdykoli si kliknout ????????? Děkuji za vysvětlení každému, ale obávám se, že na tohle mi bude umět odpovědět jen Sissy
144 příspěvků 25.1.09 03:43
Mila Sissy, nebylo by jednodussi poridit si vlastni blog, kde si muzes ukladat, co te napadne? Takto je to totiz od tebe ukazka obludneho sobectvi. Nicis praci nekoho jineho a jeste se chlubis tim, ze je ti to fuk.
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Milé dámy, opravdu nemám nastudované všechny sem vložené recepty a ukládám si je sem hlavně i pro svoji potřebu, abych mohla buchtu upéct i jinde, když zrovna je chuť a nejsem doma kde mám tyto recepty nashromážděné. S pozdravem a přáním hezkého dne všem Sissy.cz
256 příspěvků 25.1.09 03:43
Milá Honey, a ani nevložím. Nerada bych napsala něco, co tady je už několikrát.
to honey: myslím, že není povinností každého Labužníka vkládat recepty. Svůj názor by měl mít právo vyslovit každý.
Nebo je snad lepší sem vložit několik receptů, které už tu dávno jsou?
41 příspěvků 25.1.09 03:43
to Landospandos: Ty jsi nepřispěla žádným receptem. To se to kritizuje.
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak tuhle buchtu už dělávám asi 15 let. Já do ní ale ta jablka nastrouhám a ještě na ni hned po upečení dám kakaovou polevu: 2 PL kakaa, 5 dkg másla, 20 dkg cukr moučka a 2 PL studené vody. Vše smícháme, bude tuhá hmota, která se dá krásně rozetřít na horký moučník. To je teprve PAPU! Dobrou chuť.
256 příspěvků 25.1.09 03:43
No a co řeknete, děvčata, na tuto obzvlášť originální buchtu? Omlouvám se, jsem jedovatá, já vím, ale to je jenom kvůli té hrhrk buchtě… To se prostě přejít nedá.