Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na 8 kovových jehel, nebo dřevěných špejlí předem na hodinu namočených do vody, navlíct střídavě maso a klobásku se šalvějí a slaninou (tu dávat k nejlibovějším kouskům masa, jako jsou játra a kuře) . Posypat jehle rozmarýnem a poskládat je do mělké velké nádoby. Osolit je, opepřit a zalít olejem. Přidat jalovec, přikrýt plastickým filmem a nechat marinovat po 5-6 hodin. Sem tam jehle otočit. Ogrilovat jehle na zahradním grilu nad rozpálenými uhlíky, nebo na plynovém barbecue na všech stranách do hněda. Nebo ogrilovat pod rozpáleným grilem v troubě po asi 15min. a často jehle otáčet. Lze připravit i v horké troubě, položit jehle nad plech s okrajem. Podávat špíz ihned jak je hotový s různou ogrilovanou zeleninou, ogrilovaným selským chlebem a různými omáčkami. P.S. Jméno receptu je ¨Spiedini Misti¨
Recept je z kategorií: Směsi mas
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Italský grilovaný špíz