Recept Italské vepřové panenky s čočkou

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Čočku uvařte do měkka, vepřovou panenku nakrájejte na malé medailonky nebo kolečka. Okořeňte " divokým kořením" a na drobně nakrájené slanině je rychle opečte. Medailonky vyndejte a do výpeku přidejte nakrájenou cibuli a uvařenou čočku. Osolte, opepřete a okyselte octem. Zapékací mísu vymažte máslem a vysypte strouhankou. Na část čočky dejte maso, na ně znovu vrstvu čočky a krátce zapečte.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 09.02.07 vloženo
  • 3416x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 220 g čočky
  • 600 g vepřové panenky
  • 100,g slaniny
  • 1 lžice oleje
  • 1 cibule
  • koření na zvěřinu
  • strouhanka
  • ocet
  • sůl, pepř
  • máslo na vymazání formy.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italské vepřové panenky s čočkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Chilli con carne Chilli con carne
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz