Recept Italské vepřové panenky s čočkou

blamamka Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Čočku uvařte do měkka, vepřovou panenku nakrájejte na malé medailonky nebo kolečka. Okořeňte " divokým kořením" a na drobně nakrájené slanině je rychle opečte. Medailonky vyndejte a do výpeku přidejte nakrájenou cibuli a uvařenou čočku. Osolte, opepřete a okyselte octem. Zapékací mísu vymažte máslem a vysypte strouhankou. Na část čočky dejte maso, na ně znovu vrstvu čočky a krátce zapečte.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 09.02.07 vloženo
  • 3761x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 220 g čočky
  • 600 g vepřové panenky
  • 100,g slaniny
  • 1 lžice oleje
  • 1 cibule
  • koření na zvěřinu
  • strouhanka
  • ocet
  • sůl, pepř
  • máslo na vymazání formy.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italské vepřové panenky s čočkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz