Recept Italská křenová omáčka - Salsa di rafano (Take5)

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

TIP: Výborné k vařenému masu jako je Bollito Misto https://www.labuznik.cz/…z-piedmontu/

Postup

Z chleba odejmout kůrku a střítku natrhat na kousky. Rozdrobit ji v robotu s noži na drobečky.

Drobečky vložit do mísy, přidat ocet a dostatečně vody tak, aby se chléb namočil. Nechat ho stát po 10 minut před vyždímáním do skoro sucha.

Na jemno nastrouhat křen, přidat česnek a namočené vyždímané drobečky a za stálého míchání pomalinku přidávat olej, tak jako při přípravě majonézy. Ochutit solí a pepřem.

Recept je z kategorií: Omáčky k masům


Reklama

Nahlásit recept

  • 20.02.11 vloženo
  • 4045x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g čerstvého oloupaného křenu
  • 1 včerejší ciabatta chléb
  • 4 lžíce octa z červeného vína
  • 2 stroužky česneku na jemno posekané
  • 150 ml olivového oleje
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italská křenová omáčka - Salsa di rafano (Take5)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Chilli con carne Chilli con carne
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz