Recept Italská klasická rajčatová omáčka

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Italská klasická rajčatová omáčka

Postup

Vyjmout z rajčat část u stonku a rozmixovat rajčata spolu s bazalkou (nebo posekat rajčata a bazalku na velice jemno a smíchat je dohromady). Zamíchat dovnitř česnek, rajčatovou pastu a olivový olej. Dobře ochutit. Nachat stát po nejméně 30min. před podáváním, aby se chutě mohly dobře promísit. Tato omáčka se podává studená, ohřátá, nebo je částí jiných receptů.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 12.02.04 vloženo
  • 10457x zobrazeno

Ingredience

  • Na 3/4 hrnku:
  • 110g uzrálých rajčat
  • 3 lístky bazalky
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 1 lžíce rajčatové pasty (v tubě, ne kečupu!)
  • 2 lžíce extra panenského oleje
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italská klasická rajčatová omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz