Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
anickav Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na drobno pokrájame slaninu, roztopíme, pridáme pokrájanú cibuľu, podusíme. Pridáme pretlak, prepláchnutú kapustu, koreniny, podlejeme vodou, dusíme. Ku koncu pridáme na kolieska pokrájanú klobásu, povaríme, príp. dochutíme cukrom a soľou. Zvyknem trochu zahustiť zátrepkou z vody a polohrubej múky.( Konzistencia asi ako segedín.) Na tanieri si podľa chuti pridávame kyslú smotanu. Toto jedlo pred rokmi varila v TV Gabriela Vránová a rýchlo sa stalo naším obľúbeným. Pochádza zo Slovenska - teda teta Miluška aj pokrm, ak si dobre pamätám.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Obyčajne jedávame s chlebom, ale aj knedlík je fajn.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Istebnícka kapusta-zelí-tety Milušky