Recept Involtini po našom
Bento Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Prikladam take male rolky z telacieho masa , tak isto babracka ako ta velka rolka ale vysledok stoji za to. 1-Telacie stehno nakrajame na tenko a dalej vyklepeme na tenucko . Medzi tym som si dal rychlo predvarit v slanej vode sprarglu len par minut a hned do studenej vody aby sa nevarila dalej. Na pripravene osolene okorenene maso som polozil platok mortadeli s olivami nastruhanu alebo nakrajanu mozzarrelu a posypal nastruhanym pekorinom a este podrvenymi piniovymi orieskami a posledne som pridal predvarenu sparglu . 2-Maso s plnkou som zroloval a previazal tenkym spagatom aby sa nam to cele nerozpadlo pri peceni a pomucil so vsetkych stran Na vacsiu hlboku panvicu som dal rozohriat olivovy olej pridal cibulu , cesnak a poopekal pootacal rolky so vsetkych stran pokial sa maso nezatiahlo. 3-Do panvice som pridal paradajkovu stavu, cherry paradajky ,Marsala vino, talianske bylinky a vodu podla potreby a ochutil podla poterby.Ked sa vsetko zacalo varit prelozil som to zakryte do rozohriatej truby. Piekol cca 30 minut ( zalezi od rury ) do makka a pravidelne podlieval. Vybral z rury rolky prelozil na tanier, do stavy pridal cerstvy petrzlen a trochu masla a rychlo prehrial a zjemnil , keby to bolo v drahej restauracii tak by stavu rozmixovali a precedili aj tak to bolo vyborne s kuskami v anglictine sa povie "rustic " daco ako sedliacke tradicne. 4-Tradicne sa involtini so serviruju so zemiakovym pyre alebo polentou ja som isiel na vyprazanu polentu. PS: Bolo to super ale len na specialne prilezitosti ...pracne.
- 28.12.10 vloženo
- 3287x zobrazeno
Čas přípravy
- 75 min
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 750 g teľacie stehno
- zvazok spargla
- 150 g mozzarella
- 50 g pekorino romano
- 100 g mortadella s olivami saláma
- 50 g pistácie drvené
- 15 paradajky cherry
- 250 ml paradajková šťava
- 150ml Marsala víno
- 1 lyzicka talianske bylinky zmes susena
- petrzlenova vnat cerstva
- sol,mleté čierne korenie
- muka hladka na posypanie mäsa
- 3 lyzice olivový olej
- 2 struciky cesnak
- 1 cibula
- 1 lyzica vinny ocot biely
- 1 lyzica maslo na zjemnenie
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Involtini po našom
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Involtini po našom