Recept Involtini po našom

Bento Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Involtini po našom

Postup

Prikladam take male rolky z telacieho masa , tak isto babracka ako ta velka rolka ale vysledok stoji za to. 1-Telacie stehno nakrajame na tenko a dalej vyklepeme na tenucko . Medzi tym som si dal rychlo predvarit v slanej vode sprarglu len par minut a hned do studenej vody aby sa nevarila dalej. Na pripravene osolene okorenene maso som polozil platok mortadeli s olivami nastruhanu alebo nakrajanu mozzarrelu a posypal nastruhanym pekorinom a este podrvenymi piniovymi orieskami a posledne som pridal predvarenu sparglu . 2-Maso s plnkou som zroloval a previazal tenkym spagatom aby sa nam to cele nerozpadlo pri peceni a pomucil so vsetkych stran Na vacsiu hlboku panvicu som dal rozohriat olivovy olej pridal cibulu , cesnak a poopekal pootacal rolky so vsetkych stran pokial sa maso nezatiahlo. 3-Do panvice som pridal paradajkovu stavu, cherry paradajky ,Marsala vino, talianske bylinky a vodu podla potreby a ochutil podla poterby.Ked sa vsetko zacalo varit prelozil som to zakryte do rozohriatej truby. Piekol cca 30 minut ( zalezi od rury ) do makka a pravidelne podlieval. Vybral z rury rolky prelozil na tanier, do stavy pridal cerstvy petrzlen a trochu masla a rychlo prehrial a zjemnil , keby to bolo v drahej restauracii tak by stavu rozmixovali a precedili aj tak to bolo vyborne s kuskami v anglictine sa povie "rustic " daco ako sedliacke tradicne. 4-Tradicne sa involtini so serviruju so zemiakovym pyre alebo polentou ja som isiel na vyprazanu polentu. PS: Bolo to super ale len na specialne prilezitosti ...pracne.

Nahlásit recept

  • 28.12.10 vloženo
  • 2960x zobrazeno

Čas přípravy

  • 75 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g teľacie stehno
  • zvazok spargla
  • 150 g mozzarella
  • 50 g pekorino romano
  • 100 g mortadella s olivami saláma
  • 50 g pistácie drvené
  • 15 paradajky cherry
  • 250 ml paradajková šťava
  • 150ml Marsala víno
  • 1 lyzicka talianske bylinky zmes susena
  • petrzlenova vnat cerstva
  • sol,mleté čierne korenie
  • muka hladka na posypanie mäsa
  • 3 lyzice olivový olej
  • 2 struciky cesnak
  • 1 cibula
  • 1 lyzica vinny ocot biely
  • 1 lyzica maslo na zjemnenie

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Bento 28.12.10 00:50

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Involtini po našom

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Ořechový koláč Ořechový koláč
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz