Recept Involtini po našom

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Involtini po našom

Postup

Prikladam take male rolky z telacieho masa , tak isto babracka ako ta velka rolka ale vysledok stoji za to. 1-Telacie stehno nakrajame na tenko a dalej vyklepeme na tenucko . Medzi tym som si dal rychlo predvarit v slanej vode sprarglu len par minut a hned do studenej vody aby sa nevarila dalej. Na pripravene osolene okorenene maso som polozil platok mortadeli s olivami nastruhanu alebo nakrajanu mozzarrelu a posypal nastruhanym pekorinom a este podrvenymi piniovymi orieskami a posledne som pridal predvarenu sparglu . 2-Maso s plnkou som zroloval a previazal tenkym spagatom aby sa nam to cele nerozpadlo pri peceni a pomucil so vsetkych stran Na vacsiu hlboku panvicu som dal rozohriat olivovy olej pridal cibulu , cesnak a poopekal pootacal rolky so vsetkych stran pokial sa maso nezatiahlo. 3-Do panvice som pridal paradajkovu stavu, cherry paradajky ,Marsala vino, talianske bylinky a vodu podla potreby a ochutil podla poterby.Ked sa vsetko zacalo varit prelozil som to zakryte do rozohriatej truby. Piekol cca 30 minut ( zalezi od rury ) do makka a pravidelne podlieval. Vybral z rury rolky prelozil na tanier, do stavy pridal cerstvy petrzlen a trochu masla a rychlo prehrial a zjemnil , keby to bolo v drahej restauracii tak by stavu rozmixovali a precedili aj tak to bolo vyborne s kuskami v anglictine sa povie "rustic " daco ako sedliacke tradicne. 4-Tradicne sa involtini so serviruju so zemiakovym pyre alebo polentou ja som isiel na vyprazanu polentu. PS: Bolo to super ale len na specialne prilezitosti ...pracne.

Nahlásit recept

  • 28.12.10 vloženo
  • 2854x zobrazeno

Čas přípravy

  • 75 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g teľacie stehno
  • zvazok spargla
  • 150 g mozzarella
  • 50 g pekorino romano
  • 100 g mortadella s olivami saláma
  • 50 g pistácie drvené
  • 15 paradajky cherry
  • 250 ml paradajková šťava
  • 150ml Marsala víno
  • 1 lyzicka talianske bylinky zmes susena
  • petrzlenova vnat cerstva
  • sol,mleté čierne korenie
  • muka hladka na posypanie mäsa
  • 3 lyzice olivový olej
  • 2 struciky cesnak
  • 1 cibula
  • 1 lyzica vinny ocot biely
  • 1 lyzica maslo na zjemnenie

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Bento 28.12.10 00:50

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Involtini po našom

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz