Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
kasuka Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejdříve si udusíme rýži klasickým způsobem. Mezitím si vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky a naložíme. A to tak že maso osolíme, opepříme, přidáme třený česnek a kmín, zásada u tohoto rizota je dost čeneku a dost kmínu není třeba se bát, ale zase to nepřehnat. Každý si ochutí dle své chuti, já dávám česneku a kmínu poměrně dost. Dále si namočíme rozinky do vody, žampiony a oříšky můžeme orestovat v tuku, ale není to nutností. Potom si vezmeme pánev s trochou oleje, rozpálíme a z prudka opečeme maso, které potom vyndáme na stranu, teď na pánev přidáme kari a kratince orestujeme. V tomto momentě přidáme rýži, maso, orestované žampiony a oříšky, vše na ohni promícháme a nakonec přidáme zcezené rozinky, ještě krátce orestujeme a podáváme. Je to směs zajímavých chutí a stojí za to rizoto podle Indů vyzkoušet.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Indické rizoto