Recept Indická příloha podle Ananda

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cibuli osmahneme na oleji, přidáme zeleninu a brambory, osolíme, opeříme a přidáme kari. Zalijeme vodou a dusíme do poloměka. Pak přidáme rýži, zalijeme vodou asi na prst nad rýži, zamícháme a dáme dusit do trouby asi na 15-20 minut, (můžeme dusit i na vařiči na mírném ohni, ale musíme míchat, aby se zelenina napřipálila!) Servírujeme jako přílohu k masu bez omáčky, např. grilovanému, nebo ke klobáse, vajíčku na tvrdo nebo jako samostatný pokrm. Poznámka: můžeme přidat i jinou zeleninu, než je uvedeno, třeba brokolici, ale nikdy nepřidáváme kořenovou zeleninu!!

Recept je z kategorií: Přílohy

Nahlásit recept

  • 19.03.07 vloženo
  • 4112x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 cibule nakrájená na kostičky
  • 2 hrstě krájeného zelí
  • 2 hrstě krájené kapusty
  • 2 hrstě krájeného květáku
  • 4 brambory nakrájené na kousky
  • 1 malý šálek rýže
  • 2 rovné lžíce kari
  • pepř, sůl
  • olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Indická příloha podle Ananda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Indická příloha podle Ananda

Labužník Doubravka02
38 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Indická příloha podle Ananda

Takže u nás hlavní jídlo :)) Dík!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Štika na smetaně Štika na smetaně
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz