Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Japonská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Tiez originalne sushi ale bez tych zelenych morskych rias pre tych co ich nemusia. Toto su Inari Zushi alebo "hnedy sacok sushi.Len su viac prizdobene preto Western Style.
1-Pripravime kratku ryzu tak isto ako na ine sushi s octom. Aburage ( vyprazane tofu vrecka) dame varit na 15 minut dashin ( japonsky vyvar) ale moze byt aj kuraci alebo zeleninovy ked nemame .Pridame Mirin -ryzove vino, cukor a sojovu omacku .Zrolujme na palickach aby nam isli lahsie otvorit. rozkrojime a otvorime. Poriadna vysusime
2-Naplnime tofu sacky do poloplna sushi ryzou. Pripravime si vyzdobu v tomto pripade je to na velmi jemne nakrajana nakladana chobotnica sitake hriby, naklady zazvor a redkvicka.Posipeme sezamovymi semiackami podavame s wasabi a lahkou soja omackou
Recept je z kategorií: Mořští živočichové Rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Bento, tyto tofu kapsy mam rada hlavne ve znovu smazenych receptech, kterych je hodne…
Jak uz jsem jednou nekde pripomnela, umelecky
velice talentovani lide se timto vyznacuji 
Co se tyce slovenctiny, nedelej si starosti, je takova mekka pro usi
Alis, přečetl jsem si recept znovu 2×
Až napotřetí, kdy už jsem si text
slabikoval, jsem Vás pochopil 

Bento, Vaše českoslovenčina je prima…
Koukám na to video a čučím jak mu to v těch „galoších“ jde od ruky

Příspěvek upraven 13.12.10 v 21:56
Alis ,tieto sushi su dost nezvikle mimo Japonska lebo sa nebalia do morskych rias ale tofu „sackov“ ktore predavaju pod menom aburage v azijskych obchodoch.Tradicne sa tam dava len ryza a cele sa to zavrie ( pozri video co prikladam ) Western style preto ze sushi su netradicne nechate otvorene a ozdobene dacim takym ako verzia japonskeho rybacieho salatu z darov mora.
S tym zehlenim slovenciny by to islo uz asi tazsie ( 30 rokov vonku a tiez uz hovorim ako hotentot ,nielen pisem),Preto sa aspon znazim vzdy aspon pridat fotografiu…
http://www.youtube.com/watch?…
Já nevím, přečetla jsem snad třikrát, ale moc to nechápu… Možná by stálo za to opravit překlepy a trochu to „učesat“ do slovenštiny????
mam moc rada tvoje recepty
sice zatim jen na cteni, ale nekdy
snad uvarim