Recept Husokačka plněná ovocem

šušlinka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Husokačka plněná ovocem

Postup

Omytou husokachnu osolíme a necháme chvíli odležet. Jablka nakrájíme ne čtvrtky, vykrojíme jádřince, oloupeme pomeranč a nakrájíme na kousky. Husokachnu naplníme částí jablek, pomeranče, sušených švestek a vlašských ořechů, sepneme jehlou. Husokachnu dáme do pekáče,podlijeme pivem ve kterém jsme rozmíchali med, přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě na 160°C asi 2 hodiny. Během pečení poléváme husokačku vypečenou šťávou. Po dvou hodinách pečení zvýšíme teplotu na 180°C přidáme zbylé ovoce a dopékáme již odkryté do měkka.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 23.09.13 vloženo
  • 1871x zobrazeno

Ingredience

  • 1 husokachnu
  • 2 jablka
  • 1 pomeranč
  • 150 g sušených švestek
  • 100 g vlašských ořechů
  • 100 ml černého piva, (byl Kozel)
  • 2 lžíce medu
  • sůl, kmín

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

šušlinka 23.9.13 21:10

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Husokačka plněná ovocem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz