Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Porce husy protkneme na nudličky nakrájeným česnekem, osolíme, okořeníme zázvorem a po všech stranách opečeme na husím sádle. Vedle masa osmahneme nakrájenou cibuli, podlijeme vodou a přidáme pepř a nové koření. Pozvolna pečeme v troubě dozlatova za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání horkou vodou. Hotové maso vyjmeme, šťávu zredukujeme, podle potřeby dolijeme vodou a dochutíme. Hotové maso vyjmeme, šťávu zredukujeme, podle potřeby dolijeme vodou a dochutíme.
Recept je z kategorií: Husa
Podáváme s bramborovými plátky opečenými na sádle.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
21.6.15 22:30
Perfektní recept, díky! Udělala jsem pár změn - nejen stehna a prsa jsem nasolila a prošpikovala česnekem den předem, a pekla jsem pak bez dalšího koření, jen zázvor.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Husí prsa a stehna po staročesku s opékaným bramborem
99 příspěvků 2.10.11 23:25
Tak toto určitě zvopáknu.