Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Fazole vypereme a necháme stát ve vodě přes noc, potom je ve stejné vodě přivedeme do varu. Husí maso nakrájíme na kousky, mírně osolíme, opepříme, přidáme sádlo, které jsme nahrubo nakrájeli a osmahli dohněda, dále osmaženou cibulku a lehce osmažený česnek. Pod poklicí vše vaříme asi dvě hodiny. Brambory nakrájíme na kostky a vaříme je zvlášť. Uděláme hnědou zásmažku. Potom vše smícháme a podle chuti přidáme ocet, pepř, majoránku a dosolíme. Tak zní recept klasické krušnohorské kuchyně, která byla vařena v průběhu ledna roku 1990 v restauraci Domu kultury v Ústí nad Labem, vedena kolektivem vedeným panem Jiřím Růžičkou. Recepty dodal sběratel krušnohorských receptů pan M. Sameš. Nechte si chutnat ...
Recept je z kategorií: Speciální polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Husí polévka s fazolemi