Recept Husí paštika

aneb Jemná husí paštika

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Husí paštika

Postup

Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, husí a vepřová játra. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí dohladka. Paštikou naplníme skleničky, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní lázni nejméně 1 hodinu při 100°C.

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže

Nahlásit recept

  • 26.01.04 vloženo
  • 28389x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g husích jater
  • 500 g vepřových nebo telecích jater
  • 1 l husího sádla
  • 8 natvrdo uvařených vajec
  • 4 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Husí paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Jemná husí paštika

Viesuc
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Jemná husí paštika

Pampelisko, jak dlouho prosím pak paštika vzdrží?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Játra na rožni

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz