Recept Husí paštika

aneb Jemná husí paštika

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Husí paštika

Postup

Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, husí a vepřová játra. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí dohladka.

Paštikou naplníme skleničky, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní lázni nejméně 1 hodinu při 100°C.

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.01.04 vloženo
  • 20198x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g husích jater
  • 500 g vepřových nebo telecích jater
  • 1 l husího sádla
  • 8 natvrdo uvařených vajec
  • 4 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Husí paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Viesuc
9 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jemná husí paštika

Pampelisko, jak dlouho prosím pak paštika vzdrží?

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz