Recept Husí paštika

aneb Jemná husí paštika

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Husí paštika

Postup

Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, husí a vepřová játra. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí dohladka. Paštikou naplníme skleničky, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní lázni nejméně 1 hodinu při 100°C.

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže

Nahlásit recept

  • 26.01.04 vloženo
  • 29565x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g husích jater
  • 500 g vepřových nebo telecích jater
  • 1 l husího sádla
  • 8 natvrdo uvařených vajec
  • 4 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Husí paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Jemná husí paštika

Viesuc
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Jemná husí paštika

Pampelisko, jak dlouho prosím pak paštika vzdrží?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz