Recept Husí paštika

aneb Jemná husí paštika

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Husí paštika

Postup

Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, husí a vepřová játra. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí dohladka. Paštikou naplníme skleničky, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní lázni nejméně 1 hodinu při 100°C.

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže

Nahlásit recept

  • 26.01.04 vloženo
  • 25856x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g husích jater
  • 500 g vepřových nebo telecích jater
  • 1 l husího sádla
  • 8 natvrdo uvařených vajec
  • 4 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Husí paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Jemná husí paštika

Viesuc
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Jemná husí paštika

Pampelisko, jak dlouho prosím pak paštika vzdrží?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz