Recept Husarský biftek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cibuli a rozinky jemně usekáme. Maso osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, vmícháme cibuli s rozinkami, vejce a vše dobře propracujeme. Utvoříme 4 bifteky, které na oleji nebo sádle po obou stranách opečeme. Pokapeme je horkým kečupem a podáváme se smaženými hranolky.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 31.03.07 vloženo
  • 3840x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 cibule
  • 4 lžice rozinek
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • 1 vejce
  • tuk na pečení
  • kečup.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Husarský biftek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Karbanátky Karbanátky
Reveňový koláč Reveňový koláč
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz