Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V širokém hrnci (5 l) na vysoké teplotě smíchat vodu s vínem, zázvorem a cukrem a za stálého míchání přivést do varu. Vařit tak dlouho, až je cukr rozpuštěný. Přidat poloviny hrušek a zredukovat teplotu na pomalé probublávání. Vystřihnout kruh pečícího papíru velkého natolik, aby se vešel do hrnce a pokrýval hrušky. Vařit tak dlouho, až jsou hrušky trochu naměklé a potom je nechat úplně vystydnout ve své tekutině. Vyjmout hrušky a uschovat tekutinu. Je-li nutné přecedit ji. TIP: Hrušky mohou být dobře přikryté uschovány ve své tekutině do upotřebení (až 2 dny). Použijte k přípravě Anglické Trifle, nebo je podávejte s nějakou omáčkou/polevou na talířcích popřípadě se šlehačkou, nebo Creme fraiche z labužníka. Tekutina z hrušek se dá zredukovat na sirup a použít na zalití hrušek.
Recept je z kategorií: Dezerty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrušky v muškátovém víně