Recept Hrušky se sirupem v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hrusky oloupejte, stopky ponechte a spodkem hrusek odstrante jádrinec. Vlozte je nastojato do pomalého hrnce. Smíchejte vsechny ingredience krome skrobu a pomerancové stávy a polejte tím hrusky. Varte zakryté na HIGH 2-2½ hodiny az jsou hrusky mekké. Vyjmete je z hrnce a rozdelte na desertní talírky. Smíchejte skrob s pomerancovou stávou, vlejte do hrnce, promíchejte a varte na HIGH jeste 10 minut. Touto omáckou polejte hrusky. Tip: Namísto sirupu pouzijte 60 ml medu.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 23.09.06 vloženo
  • 2959x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2½ hodiny

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 hrusek
  • 120 ml hnedého cukru
  • 80 ml javorového sirupu
  • 1 PL rozpusteného másla nebo margarinu
  • 1 KL strouhané pomerancové kury
  • 1/8 KL mletého zázvoru
  • 1 PL kukuricného skrobu
  • 2 PL pomerancové stávy

Doporučená příloha

  • zmrzlina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hrušky se sirupem v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Houbová smaženice Houbová smaženice
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz