Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník e.v.a.02 Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hrušky oloupejte, ale stopky nechejte. Do hrnce dejte víno, 1/2 l vody, skořici, šťávu z citronu a chilli. Vařte na mírném ohni. Uvařené hrušky, přeložte na mísu a nechte je vychladit. Víno na mírném ohni vyvařte na polovinu. Skořici a chilli vyndejte, přidejte cukr a nechte vychladit. Hrušky podávejte zalité tímto sirupem. ---- Jinou možností je nahradit skořici několika snítkami čerstvé mateřídoušky. (Recept je z ČR3)
Recept je z kategorií: Ovocné moučníky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrušky na víně - Poires au vin
232 příspěvků 25.1.09 03:43
pepicku - děkuji za obr