Recept Hrušky na víně - Poires au vin

Labužník e.v.a.02 Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hrušky na víně - Poires au vin

Postup

Hrušky oloupejte, ale stopky nechejte. Do hrnce dejte víno, 1/2 l vody, skořici, šťávu z citronu a chilli. Vařte na mírném ohni. Uvařené hrušky, přeložte na mísu a nechte je vychladit. Víno na mírném ohni vyvařte na polovinu. Skořici a chilli vyndejte, přidejte cukr a nechte vychladit. Hrušky podávejte zalité tímto sirupem. ---- Jinou možností je nahradit skořici několika snítkami čerstvé mateřídoušky. (Recept je z ČR3)

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky

Nahlásit recept

  • 01.09.05 vloženo
  • 7321x zobrazeno

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 hrušek
  • 1 l červeného vína
  • 15 dkg moučkového cukru
  • 2 kousky skořice
  • 1/2 citrónu
  • 1/2 chilli papričky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hrušky na víně - Poires au vin

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hrušky na víně - Poires au vin

Labužník e.v.a.02
232 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hrušky na víně - Poires au vin

pepicku - děkuji za obr :-)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Cuketové placky Cuketové placky
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz