Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hroznové víno pečlivě očistíme, naskládáme do zavařovací sklenice spolu s feferonkami, těch dáme podle chuti. Zalijeme nálevem a zavaříme jen tak aby se chytilo víčko. Bobule musí zůsta křupavé. Variantou je zalít hrozno nálevem z feferonů. V tom případě uděláme ostrým nožem u stopky křížek. Tato varianta je rychlejší, hrozno natáhne ostrost do několika dní. Ale chce to pořádné feferonky, žádné kozí rohy. Pořádnou divokost.
Recept je z kategorií: Konzervace
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
29.10.12 22:19
kombinací toho to recespisu a reces spisu od Svato dosáhl jsem následujících výsledků
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrozno Magdalenka
Mimochodem všem vykládám, že si řikala že je to silné afrodisiakum, obvzláště pro toho kdo při konzumací, před konzumací použije k jídlu ruce!
V konečné fázi jsem použil polovinu s tvojho recesspisu a polovicu z mojho. Dal sem červené hrozno i bílé.
1437 příspěvků 30.10.12 08:56
Už to tak vyzerá
, ja som po rokoch tiež zase raz zavárala, ale
len tieto čipoš veci, priznám sa, že mi veľmi dobre robia pri tráviacich
problémoch 
Letos zavářim jen podle tvých recesspisů.
2904 příspěvků 6.2.10 13:53
Asi som divná, bez zavárania by som leto neprežila, napriek tomu, že všetku východiskovú surovinu kupujem…aj feferónky.
1437 příspěvků 6.2.10 05:25
To by bolo super de luxe, ja som strašne lenivá, ale keď ma niekto k tomu dokope, urobím a dokonca celkom rada.
2904 příspěvků 6.2.10 02:38
Tak prídem a budeme zavárať spolu, OK?:o
1437 příspěvků 6.2.10 01:54
Patrí k výrobkom, ktoré kupujem hotové na trhu, ale tá nezodpovedná pani trhovníčka hrozno už druhý rok vynechala (vraj sa málo urodilo) a robila len účastníkom zrazu známe zvončekové feferónky s medom a cesnakom. Zrejme budem musieť zapracovať sama, lebo tento recept stojí zato.
2904 příspěvků 6.2.10 01:30
Zaujímavý názov…
Zaujímavý recept, pre mňa úplne niečo neznáme a určite nie nezaujímavé…
5068 příspěvků 4.2.10 23:20
svato, a dobre je, dobree..:))
gmp! ja som tam nebola, nic som nevidela ze si tam! bez Magdalenky! s Anckou! na mna sa mozes spolahnut …aha

1437 příspěvků 4.2.10 14:53
celkom prvý recept, ktorý som sem (veľmi nepodareným spôsobom) dala, bolo práve hrozno s feferónkami. Ale aspoň si pripomenul, a okrem toho, ja som tuším uvádzala biele hrozno
. Pac a pusu. Dana