Recept Hříšné maurské TAPAS - Pinchos morunos

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájet maso na 2.5cm kostky. V míse smíchat olej s kořením, solí a pepřem. Vložit dovnitř maso a marinovat ho alespoň 4 hodiny, nedo do druhého dne. Předehřát troubu na 180°C, nebo gril na středně horký. Maso rozdělit a navlíct na špejle. Opéct je v torubě asi po 10-15min., nebo pod grilem asi po 10min. Během přípravy maso obracet a potírat marinádou. Maso musí být krásně osmažené do hněda. Chef Jose Salgado

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 13.12.04 vloženo
  • 8936x zobrazeno

Ingredience

  • Pro 2 porce, nebo 4 porce pro Tapas
  • 500g vepřové panenky
  • 2 lžíce sladké papriky
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1 lžička kayánského pepře, nebo podle chuti
  • sůl a pepř podle chuti
  • 6-8 lžic olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hříšné maurské TAPAS - Pinchos morunos

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz