Recept Hříšné maurské TAPAS - Pinchos morunos

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nakrájet maso na 2.5cm kostky. V míse smíchat olej s kořením, solí a pepřem. Vložit dovnitř maso a marinovat ho alespoň 4 hodiny, nedo do druhého dne. Předehřát troubu na 180°C, nebo gril na středně horký. Maso rozdělit a navlíct na špejle. Opéct je v torubě asi po 10-15min., nebo pod grilem asi po 10min. Během přípravy maso obracet a potírat marinádou. Maso musí být krásně osmažené do hněda. Chef Jose Salgado

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 13.12.04 vloženo
  • 10385x zobrazeno

Ingredience

  • Pro 2 porce, nebo 4 porce pro Tapas
  • 500g vepřové panenky
  • 2 lžíce sladké papriky
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1 lžička kayánského pepře, nebo podle chuti
  • sůl a pepř podle chuti
  • 6-8 lžic olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hříšné maurské TAPAS - Pinchos morunos

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz