Recept Hříšné maurské TAPAS - Pinchos morunos

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájet maso na 2.5cm kostky. V míse smíchat olej s kořením, solí a pepřem. Vložit dovnitř maso a marinovat ho alespoň 4 hodiny, nedo do druhého dne. Předehřát troubu na 180°C, nebo gril na středně horký. Maso rozdělit a navlíct na špejle. Opéct je v torubě asi po 10-15min., nebo pod grilem asi po 10min. Během přípravy maso obracet a potírat marinádou. Maso musí být krásně osmažené do hněda. Chef Jose Salgado

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 13.12.04 vloženo
  • 8719x zobrazeno

Ingredience

  • Pro 2 porce, nebo 4 porce pro Tapas
  • 500g vepřové panenky
  • 2 lžíce sladké papriky
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1 lžička kayánského pepře, nebo podle chuti
  • sůl a pepř podle chuti
  • 6-8 lžic olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hříšné maurské TAPAS - Pinchos morunos

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz