Recept Hřích z Mississippi

babi Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Dobře našlehat krémový sýr se smetanou. Přidat čedar, šunku, chili, šalotky a W omáčku. Dobře vše promíchat. Odříznout vrch (asi 1/5) chleba horizontálně. Vydlabat vnitřek chleba (pokud možno ve velkých kusech), nechat asi 1.5cm stěny a nakrájet vnitřek chleba na 3cm kostky. Dát stranou. Potřít vnitřek i vrch chleba máslem, naplnit vnitřek sýrovou náplní a nahoru přiklopit odříznutý vršek. Zabalit chleba do alobalu a dát do předem vyhřáté trouby na 180°C na 1 hodinu. Rozkrojit chleba pomocí ozubeného nože na 4 dílky a podávat ho horký s uschovanými chlebovými kostkami, nebo slanými sušenkami a bramborovými lupínky (v tom případě uschovat chleba na strouhanku, nebo jiné upotřebení). P.S.: původní název receptu je ¨Mississippi Sin¨. Na velký chleba použít 2x ingredience na nádivku.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 03.04.03 vloženo
  • 5051x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Na 500ml nádivky.
  • 110g na hrubo nastrouhaného sýru čedar, nebo jiného chutného sýru
  • 11Og krémového sýru
  • 170ml kyselé smatany
  • 100g na malé kostičky nakrájené šunky
  • několik na jemno nakrájených zelených chili papriček
  • 3 zelené šalotky, ne jemno nakrájené
  • 1 žička Worcestershire omáčky
  • 1 menší, kulatý selský chleba
  • máslo na jeho potření

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hřích z Mississippi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hřích z Mississippi

rastoba
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Krémový sýr

by mohlo být i „žervé“/mám dojem,že na obalu je to napsané/

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
O tvarůžky není nouze...

jak kulaté tak obdélníkové s kmínem, jediné je, že jsou poměrně drahé. O jiné delikatesy také není nouze, dostanu zde hodně českých výrobků, jak z česka tak vyprodukovaných v Kanadě. I taveňák se zde dostane. Zrovna tak i speciality z jiných zemí a kultůr. Řekla bych však, že je tomu podobně v USA, ale záleží možná, kde jeden žije. Mluvíc o udaných váhách, přepočítávámvesměs z liber a někdy mně vyjde legrační číslo, které zaokrouhluji. Už se tak stalo i u zdejšího receptu, děkuji Ti za upozornění a tu novou, asi lékárenskou váhu, vrať. Krémový sýr je měkký, hladký, neuzrálý, čerstvý sýr z kravího mléka. Má nepozorovatelně nakyslou chuť, obsahuje minimálně 33% mléčného tuku a asi 55% vlhkosti. Na pečení se kupuje neochucený. Na severoamerickém kontinentě se nejvíce prodává krémový sýr nazvaný Philadelphia¨. Mrkla jsem se na českou web a mluví se tam o krémovém sýru. Také sýr jménem ¨Lučina¨mně připadne dosti blízký. Možná, někdo z českých Labužníků Ti poradí. O tom diskutování mám určitý názor, ale nechci se o tom zmiňovat. Ahoj!

Ivo
1045 příspěvků 25.1.09 03:43
Babi...

donutila jsi mně koupit si přesnější váhu (na té staré 112g neodvážím). Teď ale vážně - pod pojmem krémový sýr si mám představit taveňák? A vůbec, jsou u Vás v Kanadě taveňáky? Labužník Michal, řečený Drobek, který pobývá v USA si posteskl, že o tento druh potraviny nezavadí (zrovna tak tvarůžky). Omlouvám se za nemístnou zvědavost, ale v poslední době se v diskusním fóru nějak přestalo diskutovat. Že by jarní únava? Dík.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Jahodový pohár Jahodový pohár
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz