Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jkpupak Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
To je recept mojí tchyně,která zpočátku tyto knedlíky dělala klasickou metodou,po dlouhém zkoušení došla k názoru,že nejlepší jsou z burizonových ,hřiby proto,že mají nejlepší chuť a nebarvějí ,navíc jsou tvrdé a snesou jemné dušení i var.Je to lahůdka,letos bude jistě houbový rok,tak to vyzkoušete,přeji dobrou chuť
Do mísy vysypte sáček burizonových knedlíků,přidejte vodu dle návodu a ještě asi o 2 lžice víc.Potom přidejte podušené hříbky.Zdůrazňuji! POUZE pravé hřiby.Zadělete těsto obvyklým způsobem,vařte v neosolené vodě 20 minut/po 10min obrátit/.Vyndejte,propíchněte,nakrájejte nití na plátky,dejte na nahřátý talíř,posolte podle chuti a zalijte máslem.
Recept je z kategorií: Houby
Dobrý okurkový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hříbkový knedlík
20 příspěvků 23.6.10 01:30
Děkuji, casino,v letech skoupých na „praváky“jsem zkoušela i suchohřiby,ale knedlíky byly jakoby špinavé a chyběla ona úžasná vůně a chrumkavost hříbků.Ještě poznámka:po udušení je lepší nechat hříbky chladnout na sítě,máslo,které okape se použije na hotový knedlík.
1436 příspěvků 21.6.10 20:43
Prečo „pouze pravé hřiby“?