Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Přebraný hrách propláchněte studenou vodou, namočte do 1litru vody a po třech hodinách jej v téže vodě uvařte doměkka. 2. Ze sádla, cibule a mouky usmažte světlou jíšku, zasypte ji mletou paprikou, po zpěnění ji zalijte zbývající vodou, rozšlehejte a povařte asi 20 minut. 3. Měkký hrách s vývarem i jíškou umixujte, doplňte vodou na objem 1,3litru, ochuťte třeným česnekem, solí, rozemnutou majoránkou a polévkovým kořením, přidejte klobásu pokrájenou na kolečka a ještě krátce povařte.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrachová polévka s klobásou