Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Přebraný, propláchnutý a předem namočený hrách uvaříme do měkka, osolíme a vodu vydusíme. Na oleji osmahneme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli s cibulkou(nať si odřízneme), přidáme spařená, oloupaná a překrájená rajčata- mohou být z konzervy, osolíme a dusíme. Poté doplníme strouhankou, oloupaným česnekem utřeným se solí, natvrdo vařenými vejci, které nejdřív pokrájíme nadrobno, jemně nakrájenými natěmi a kapary. Nakonec okořeníme saturejkou,bazalkou a vmícháme hrách. Podáváme jako samostatný pokrm, který doplníme kopicí salátu z čerstvé zeleniny. Tento pokrm lze dělat i s fazolema. Dobrou chuť! Z knihy- Pokrmy z luštěnin.
Recept je z kategorií: Luštěniny
zeleninové saláty, možno přikusovat pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
22.7.12 18:08
Nevím, jak přesně to mělo vypadat? Asi jsem krapet rozvařila hrách.
Určitě pro sebe budu opakovat, akorát nedám strouhanku a nerozvařím hrách
, aby to mělo sypavější konzistenci.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrách po španělsku
No vida, ve víru emocí zapadl tenhle dobrý salát.