Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plátky vepřové kýty rozklepeme, potřeme utřeným česnekem, plnotučnou hořčicí, pokryjeme plátkem slaniny, posypeme sušenou rozmarýnou, přehneme okraje, sklepneme paličkou a opečeme po obou stranách v rozpáleném tuku. Po chvíli slavíky poprášíme mletou paprikou smíchanou s polohrubou moukou a černým pepřem, ještě chvíli opékáme, pak podlijeme vodou, osolíme a v troubě dusíme za občasného podlévání do měkka. Ze své zkušenosti mohu doporučit, společně se slavíky opéci na kostičky anglickou slaninu, pak je moc dobrý výpek. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem. Tento recept mám hodně dlouho, je chutný ... jen nevím od koho a jak ke svému jménu přišel.
Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrabukovské slavíky