Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso naklepeme, osolíme (méně, než jsme zvyklí, sardelky bývají velmi slané) a potřeme směsí, připravenou z nadrobno nasekaných sardelek a cibule, petrželky a hořčice. Plátky stočíme v závitky a sepneme párátky. Polovinu másla rozehřejeme v kastrolu, závitky opečeme ze všech stran, odsuneme je na stranu a výpek zasypeme moukou. Podlijeme trochou vody, osolíme a opepříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení poléváme maso vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme malým množstvím vody. Nakonec do hotové šťávy přidáme zbytek másla a dochutíme.
Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky
různě upravené brambory a zeleninový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí závitky se sardelkami