Recept Hovězí vývar veverka

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hovězí žebro dáme vařit do osolené vody. Když je zpoloviny měkké, přidáme prsíčka a kořenovou zeleninu. Vše společně uvaříme doměkka. Vývar přecedíme a přivedeme do varu. Játra semeleme do misky, přidáme žloutek a na jemné kostičky nakrájenou žemli. Přidáme česnek utřený se solí, majoránku, mletý pepř. Dobře promícháme a lžící tvoříme nočky, které zavaříme do vývaru. Do jednotlivých porcí polévky vkládáme nakrájené hovězí a kuřecí maso, játrové nočky, předem uvařené těstoviny, zeleninu a jemně nasekanou petrželku.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 19.01.02 vloženo
  • 12263x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • kuřecí prsíčka (asi 250g)
  • 200 g hovězího žebra
  • 100 g vepřových jater
  • 60 g domácích těstovin (široké nudle, fleky a pod.)
  • 100 g kořenové zeleniny
  • 1/2 žloutků
  • 1/2 žemle
  • sůl
  • mletý pepř
  • česnek
  • majoránka
  • petrželka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí vývar veverka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz