Recept Hovězí vývar s játrovými noky

bedla Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupanou cibuli a petržel nakrájíme nadrobno (ne všechnu, něco si necháme na závěr) a pod pokličkou na másle 5 minut podusíme. Mouku přesijeme, přidáme vejce, játra a trošku vody. Zaděláme hustší těsto, přidáme dušenou cibuli a petržel, okořeníme majoránkou, pepřem, muškátovým oříškem a osolíme. Řádně promísíme. Vývar uvedeme do varu a přes cedník do něho vetřeme játrové těstíčko. Vaříme tak dlouho, až nočky vyplavou. Ihned podáváme. Povrch posypeme sekanou petrželkou. Zdroj: zahraniční Kuchařka

Recept je z kategorií: Masové polévky

Nahlásit recept

  • 30.03.06 vloženo
  • 5704x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l dobrého hovězího vývaru.
  • Játrové nočky:
  • 1 cibule
  • svazek čerstvé petrželky
  • 1 PL másla
  • 100 g mouky hladké
  • 1 vejce
  • 100 g mletých jater
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí vývar s játrovými noky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Kuře na medu Kuře na medu
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz