Recept Hovězí tatarský kebab

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí tatarský kebab

Postup

Maso nakrájíme na silnější nudle (na kostky), 5 minut po­dusíme za stálého míchání v ole­ji, potom zaprášíme moukou a necháme chvilku osmahnout. Zalijeme vývarem, přidáme bob­kový list a kečup a dusíme do­měkka (v papiňáku zhruba 25-35 minut). Nakrájíme cibuli na plátky (i kráječem na kostič­ky) a na oleji osmahneme bě­hem 8-10 minut dorůžova. Přidáme k cibuli maso, přimícháme nakrájené okurky, dochutíme a necháme chvilku prohřát.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 6699x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g zadního hovězího masa
  • 2 šalky vývaru (doporučuji z masoxu)
  • 3 cibule
  • 1-2 slad­kokyselé okurky
  • 1 bobkový list
  • 2 lžíce kečupu (protlaku)
  • 2 lžíce oleje
  • zhruba 1 lžíce hladké mouky.

Doporučená příloha

  • rýže, opékané brambory (viz snímek), chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí tatarský kebab

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz