Recept Hovězí tatarský kebab

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí tatarský kebab

Postup

Maso nakrájíme na silnější nudle (na kostky), 5 minut po­dusíme za stálého míchání v ole­ji, potom zaprášíme moukou a necháme chvilku osmahnout. Zalijeme vývarem, přidáme bob­kový list a kečup a dusíme do­měkka (v papiňáku zhruba 25-35 minut). Nakrájíme cibuli na plátky (i kráječem na kostič­ky) a na oleji osmahneme bě­hem 8-10 minut dorůžova. Přidáme k cibuli maso, přimícháme nakrájené okurky, dochutíme a necháme chvilku prohřát.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 6858x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g zadního hovězího masa
  • 2 šalky vývaru (doporučuji z masoxu)
  • 3 cibule
  • 1-2 slad­kokyselé okurky
  • 1 bobkový list
  • 2 lžíce kečupu (protlaku)
  • 2 lžíce oleje
  • zhruba 1 lžíce hladké mouky.

Doporučená příloha

  • rýže, opékané brambory (viz snímek), chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí tatarský kebab

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz