Recept Hovězí tatarské AZU

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

hovězí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na tuku usmažíme. Zalijeme vývarem, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, rajský protlak, pokrájená rajčata a dusíme do měkka. Poté přidáme 3 lžíce sušených hub a česnek utřený se solí a ještě 10-15 minut dusíme. V případě nutnosti přidáme trochu vývaru. Nakonec zaprášíme moukou a zasypeme petrželovou natí.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 9533x zobrazeno

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 90 dkg hovězího masa
  • hovězí vývar
  • 1 větší cibule
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • dvě rajčata
  • 3 lžíce sušených hub
  • pět stroužků česneku
  • sůl
  • polohrubá mouka
  • petrželová nať

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí tatarské AZU

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
alena45
588 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí tatarské AZU

Ano, vyzerá fakt dobre, ale prečo 900 g, je to také baťovské, nie?

estella
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Hovězí tatarské AZU

Vynikajici!! Muzu vsem doporucit ;-)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz