Recept Hovězí svíčková na víně

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí svíčková na víně

Postup

1. Víno uvedeme do varu se 125 ml vody v rychlovarném hrnci. Přidáme cibuli a posekaný česnek spolu s celým pepřem. Na napařovací nástavec vložíme svíčkovou a vaříme asi 20 min. Maso vyjmeme, zavineme do alobalu a udržujeme teplé. 2. Vývar procedíme a svaříme na polovinu. Přidáme smetanu, hořčici a kostičky sýra. Za častého míchání vaříme do krémovita. Opep­říme a vmícháme pažitku. 3. Semínka krátce opražíme. Maso nakrájíme na plátky, polijeme omáčkou a posypeme slunečnicovými semínky.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 19.05.04 vloženo
  • 11174x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 300 kcal 1250 kJ, 24 g bílkovin, 17 g tuků, 5 g sacharidů
  • 250 ml bílého vína
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 8 zrnek celého pepře
  • 400 g hovězí svíčkové (ze střední částí)
  • 150 ml smetany
  • 1 lžička hořčice
  • 75 g nivy
  • pepř
  • 1 lžíce pokrájené pažitky
  • 1 lžíce slunečnicových semínek

Doporučená příloha

  • Podáváme s brokolicí a bramborami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí svíčková na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz