Recept Hovězí Stroganov

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Hovězí maso (svíčkovou, roštěnou nebo špičku) nakrájíme na plátky silné asi 2 cm, tence je naklepeme a nakrájíme na úzké proužky. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a opečeme zprudka na pánvi. Opečené maso zalijeme vývarem, přidáme rajský protlak, smetanu, podušenou cibuli, přivedeme k varu a hned odstavíme. Nemáme-li maso ze svíčkové, nebo roštěnce, které lze připravit jako minutku, musíme maso před přidáním smetany dusit doměkka.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 07.05.02 vloženo
  • 42470x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího masa
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 6 lžic smetany
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 1 větší cibule
  • pepř
  • sůl
  • petrželka nebo kopr

Doporučená příloha

  • Příloha - opečené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí Stroganov

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz