Recept Hovězí srdce po pytlácku

(Hodnoceno 2x) manek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí srdce po pytlácku

Postup

Srdce nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na drobno, orestujeme na sádle, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu a prolisovaný česnek. Přisypeme trochu sladké papriky, chvíli orestujeme a přidáme nakrájené srdce. Osmahneme, přidáme pepř, kmín, majoránku, rozdrcený jalovec, dochutíme pálivou paprikou, osolíme a dusíme doměkka. Podléváme vínem a vývarem. Hotový výpek zahustíme moukou a provaříme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 25.01.07 vloženo
  • 19329x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g očištěného hovězího srdce
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 lžíce sádla
  • 2 velké cibule
  • 3 stroužky česneku
  • mletá sladká paprika
  • mletá pálivá paprika
  • majoránka
  • pepř
  • drcený kmín
  • 3 kuličky jalovce
  • sůl
  • 1/4 l hovězího vývaru
  • 1 dcl červeného vína
  • mouka
  • sádlo.

Doporučená příloha

  • Vařený nebo opečený brambor, klikvový kompot.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Ribanna 21.6.14 18:12

Je to dobrý recept,jenom jsem to udělala trocu hustší a přidala pár žampionů

Odkaz na uvaření

Jari 9.9.13 22:03

.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Hovězí srdce po pytlácku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz