Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Řapíky celeru a cibuli nakrájíme na tenké půlměsíčky, maso rozkrájíme na malé kostky (1 – 2 cm). Na másle osmažíme cibuli a celer do růžova, přidáme maso a za stálého míchání pražíme 1 až 2 minuty. Pak podlijeme vínem, zakryjeme a dusíme 12 minut. Před podáváním posypeme jednotlivé porce rozmačkanými bobulkami "růžového pepře.":http://www.koreni.cz/detail.php?pid=304&myid=cc67bcdfd3de76bb7b3a3c49443dd796 Nutriční hodnoty na jednu porci: Energie=1792 kJ, bílkoviny=26,6 g, tuky =27,9 g, sacharidy=11.3 g. Prohlédněte si, prosím, i krásné "foto od Dandy.":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=3562&l=danda
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Vařené těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí s řapíkatým celerem a cibulí
snad si zamiluji i tuto zeleninu díky tobě
, dík. D
Ze zbytku celeru bude zítra tvoje polévka , už se těším