Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájejte na asi ½ cm prouzky. Dejte je do mísy, pridejte k nemu pomerancovou kuru a prelejte je pomerancovou stávou. Nechte maso marinovat asi ½ hodiny. Marinádu uschovejte. Vyjmete je z marinády a smíchejte je se sojovou omáckou, maizenou a zázvorem. Ve woku rozehrejte olej, dejte na nej maso a restujte je 1 minutu. Maso musí být zlatové. K masu pridejte mrkev a restujte 2-3 minuty. Nyní pridejte jarní cibulku a zbytek marinády a varte az omácka zhoustne.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Rýzové nudle.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí s pomerančem a zázvorem