Recept Hovězí s cibulí

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí s cibulí

Úvod

Jang-cchun niou-žou - Tajemství čínské kuchyně - Jana Urbanová

Postup

Hovězí nakrájíme na velmi tenké proužky (široké asi 1.5cm).
Cibule rozpůlíme, rozebereme po jednotlivých slupkách a nakrájíme na podobné proužky jako maso. Kapii nakrájíme na trojúhelníky.
Rozpálíme velmi prudce olej a rychle osmahneme maso a cibuli. Pak přidáme sójovou omáčku a šaosingské víno spolu se solí a glutasolem.
Přidáme kapii.
Udržujeme stále prudký oheň a pohybujeme pánví, aby se maso nepřichytilo. Až se většina zálivu vypaří, podáváme.

foto

Recept je z kategorií: Hovězí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.05.10 vloženo
  • 8772x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300g hovězího ze svíčkové nebo roštěnce
  • 2 velké cibule
  • 1/2 červené kapie
  • 50ml sojové omáčky
  • 30ml oleje
  • 20ml šaosingského vína
  • špetka soli, špetka glutasolu.

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí s cibulí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
manek  21.05.10 10:04
Re: Hovězí s cibulí - Dandičko,

tušíš dobře! :-D

 
danda  21.05.10 07:24
Re: Hovězí s cibulí

díky za přidání neznámý dobrodinče, i když asi tuším :-)

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz