Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jang-cchun niou-žou - Tajemství čínské kuchyně - Jana Urbanová
Hovězí nakrájíme na velmi tenké proužky (široké asi 1.5cm). Cibule rozpůlíme, rozebereme po jednotlivých slupkách a nakrájíme na podobné proužky jako maso. Kapii nakrájíme na trojúhelníky. Rozpálíme velmi prudce olej a rychle osmahneme maso a cibuli. Pak přidáme sójovou omáčku a šaosingské víno spolu se solí a glutasolem. Přidáme kapii. Udržujeme stále prudký oheň a pohybujeme pánví, aby se maso nepřichytilo. Až se většina zálivu vypaří, podáváme. "foto":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=5317&l=Danda
Recept je z kategorií: Hovězí maso
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí s cibulí
tušíš dobře!
díky za přidání neznámý dobrodinče, i když asi tuším