Recept Hovězí s brokolicí

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí s brokolicí

Postup

Smíchejte 2 PL maizeny, 3 PL sojové omácky, cukr, zázvor a cesnek. Tuto marinádu nalejte na maso, promíchejte a nechte marinovat nejméne 15 minut.
Brokolici nakrájejte na mensí kousky. Smíchejte 2 PL maizeny, 3 PL sojové omácky s 350 ml vody a dejte stranou.
Na pánvi nebo ve woku rozehrejte 1 PL oleje a na nem pri vysoké teplote opékejte maso asi 1 minutu a vyjmete je.
Do pánve dejte zbytek oleje, cibuli a brokolici a opékejte az je brokolice chrupavá. Pridejte k ní opecené maso, na ne nalejte pripravenou smes maizeny se sojovou omáckou a vodou, privedte do varu a varte az omácka zhoustne.

Recept je z kategorií: Hovězí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.01.10 vloženo
  • 5702x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovezího masa nakrájeného na prouzky
  • 4 PL maizeny
  • 6 PL sojové omácky
  • 1 KL cukru
  • 1 KL nastrouhaného zázvoru
  • 1 strouzek cesneku nakrájený nadrobno
  • 1 cibule nakrájená na kosticky
  • 500 g brokolice
  • 3 PL oleje
  • evt. sul

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí s brokolicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brusinkový koláč z kefíru


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz