Recept Hovězí ragú na bílém víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí ragú na bílém víně

Postup

1. Brambory a mrkev oloupeme. Brambory nakrájíme na hranolky, mrkev na kolečka. Obojí zalijeme 500 ml výva­ru a asi 10 min. vaříme. Osolíme a opepříme. 2. Cukr s bílým vínem částečně svaříme a nalijeme na brambory s mrkví. Podle potřeby osolíme a opepříme. Solamyl rozmícháme ve vodě, vmícháme do vroucí zele­niny a svaříme dohusta. 3. Maso osolíme, opepříme a opečeme na másle. Zalije­me 30 ml vývaru a smetanou a povaříme. Vmícháme křen, podle potřeby osolíme a opepříme. Rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 09.07.04 vloženo
  • 8049x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 550 kcal, 2300 kJ, 33 g bílkovin, 30 g tuků, 36 g sacharidů
  • 400 g brambor
  • 300 g mrkve
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce cukru
  • 530 ml zeleninového vývaru (z kostky)
  • 150 ml bílého vína
  • 1 lžíce solamylu
  • 600 g nakrájeného zadního hovězího masa
  • 4 lžíce másla
  • 150 ml smetany
  • 4 lžíce smetanového křenu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí ragú na bílém víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Květáková polévka Květáková polévka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Chléb s celerem Chléb s celerem
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz